Shinji Kagawa Için Iki Transfer Ihtimali!

Shinji Kagawa Için Iki Transfer Ihtimali!
Beşiktaş'ta yeniden doğan Kagawa, hem ilk 11'e yerleşmek hem de milli takımdaki formasını kaptırmamak için ekstra idmanlar yapıyor.
Beşiktaş'ta yeniden doğan Kagawa, hem ilk 11'e yerleşmek hem de milli takımdaki formasını kaptırmamak için ekstra idmanlar yapıyor. Japon yıldız gelecek sezon Beşiktaş ya da bir İspanyol kulübünde oynamak istiyor.

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş'ın devre arasında Borussia Dortmund'dan kiraladığı Shinji Kagawa, siyah beyazlı kulüpte yeniden kendini bulurken, bu formunu daha da yükseltmek için yoğun mesai harcıyor. Tecrübeli futbolcu, hem Beşiktaş'ta ilk 11'e yerleşmek hem de Japonya Milli Takımı'ndaki formasını kaybetmemek için özel çalışmalar yapmaya başladı.

Beşiktaş olmazsa İspanya 1. Ligi

Borussia Dortmund'da birlikte çalıştığı özel antrenörünü ve kondisyonerini Türkiye'ye getiren Kagawa, iki uzmanın da ücretini cebinden karşılıyor. Kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Japon futbolcunun öncelikle hedefi Beşiktaş'ta kalmak. Siyah beyazlı takımla anlaşamadığı takdirde, "Çocukluk hayalim" dediği İspanya 1. Ligi takımlarından birine transfer olmak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.