Beşiktaş'tan Aron Gunnarsson Harekatı!

Beşiktaş'tan Aron Gunnarsson Harekatı!
Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda yoluna iddialı bir şekilde devam eden Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı.
Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda yoluna iddialı bir şekilde devam eden Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı.

Sezon sonunda 21 milyon euro ödenmediği takdirde kulübü Benfica'ya geri dönecek olan Talisca'nın dışında, kaptan Oğuzhan Özyakup ile ekibin en yaşlı futbolcusu Atiba Hutchinson'un (35) kontratı bu yıl sona eriyor. Siyah-Beyazlılar, şu anda bu üç isimden de çok memnun. Ancak Talisca için belirlenen astronomik bedelin yanı sıra Atiba'nın yaşının ilerlemesi yönetimi düşündürüyor. Oğuzhan'ın da halen yeni bir kontrat imzalamaması kafalarda soru işareti oluşturuyor.

YUNAN TAKIMLARI DA PEŞİNDE

Bu nedenle transfer araştırması yaparken önceliği orta sahaya veren Siyah-Beyazlılar'ın aradığı futbolcuyu İngiltere'de bulduğu iddia edildi.

Yaptığı transferlere bonservis bedeli ödemeyi sevmeyen Başkan Fikret Orman, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cardiff'in yıldızı Aron Gunnarsson'u listeye aldı. Ancak Gunnarsson'u Yunan ekipleri AEK ve Olympiakos ile Hırvat temsilcisi D. Zagreb ve bazı MLS kulüplerinin takip ettiği de kaydedildi.

DÜNYA KUPASI'NA GİDECEK

İzlanda Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Gunnarssonn, 77 kez A milli formayı terletti. Milli formayla 2 kez ağları sarstı. Haziran ayında Rusya'da yapılacak Dünya Kupası'na gitmesine kesin gözle bakılan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Championship'te sadece 15 maça çıktı. Merkez orta saha ve ön libero bölgelerinde görev yapan Gunnarssonn, bu maçlarda gol atamadı ve sadece 1 asist yapabildi. Defansif özellikleri daha çok ön plana çıkan Gunnarssonn, tam bir takım oyuncusu.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.