Silopi’de 15 Temmuz Etkinlikleri

Silopi’de 15 Temmuz Etkinlikleri
Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamlığı, Silopi Belediyesi ve Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında "15 Temmuz Şehitleri...

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamlığı, Silopi Belediyesi ve Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında "15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" program etkinliği düzenlendi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, eşi Tuğba Işıktaş, 172. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Dayanan, Silopi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emre Koçak ve etkinliğe katılan vatandaşlar "15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" adlı fotoğraf sergisini dolaştı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra Kur'an-ı kerim tilaveti ile başlayan program siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş'ın konuşması ile devam etti. Çeşitli slayt gösterisi, 15 Temmuz sinevizyon gösterisi, 15 Temmuz destanı marşı, şehitler marşı, şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halis Demir'e mektup okunduktan sonra gece saat 00:13'de bütün camilerden selalar okundu. Gece saat 02:00'a kadar demokrasi nöbeti tutulduktan sonra program sona erdi.

Silopi’de 15 Temmuz Etkinlikleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.