Silopi'de Yasak Anonsu

Silopi'de Yasak Anonsu
Silopi İlçe Kaymakamlığı'nca, ilçede 5 Nisan'dan bu yana devam eden sokağa çıkma yasağı ve operasyonlara ilişkin zırhlı araçlar ve cami minarelerinden anons yapıldı.

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamlığı, ilçedeki sokağa çıkma yasağının terör bitmeden kaldırılmayacağına dikkat çekerek, operasyonların süreceğini ve terör örgütüne yardım ve yataklık edenlerin cezalandırılacağını duyurdu.

Silopi İlçe Kaymakamlığı'nca, ilçede 5 Nisan'dan bu yana devam eden sokağa çıkma yasağı ve operasyonlara ilişkin zırhlı araçlar ve cami minarelerinden anons yapıldı. Anonsta, "Silopi ilçemizde bütün terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlar devam edecektir. Bu süre içerisinde evlerinde terör örgütü mensubu bulunduran, yardım ve yataklık eden, evlerinde veya bahçelerinde terör örgütü mensuplarına ait silah, mühimmat, eşya, malzeme bulunduran saklayan cezalandırılacaktır. İlçe bölücü terör örgütü mensuplarından temizlenmeden, terör bitmeden sokağa çıkma yasağı kaldırılmayacak. Tüm Silopi halkına duyurulur" denildi.

Silopi'de Yasak Anonsu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.