Sinan Engin: "cocu'yu Göndermek Için Facia Mı Lazım?"

Sinan Engin: "cocu'yu Göndermek Için Facia Mı Lazım?"
Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından Sinan Engin, Beyaz TV'de Ali Koç'a çağrıda bulundu. Fenerbahçe'nin Cocu ile bir an önce yollarını ayırması gerektiğini söyleyen Engin, "Beşiktaş bu sezon Fenerbahçe'yi kandırdı.
Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından Sinan Engin, Beyaz TV'de Ali Koç'a çağrıda bulundu.

Fenerbahçe'nin Cocu ile bir an önce yollarını ayırması gerektiğini söyleyen Engin, "Beşiktaş bu sezon Fenerbahçe'yi kandırdı. 5-6 hafta sonra yapacağınızı şimdi yapın, bu Cocu'yla devam etmez. Başkan bir facia olmazsa diyor, 5-0, 6-0 mı olması gerekiyor? Bu adamı göndermek için facia mı lazım, göremiyor musunuz? Beşiktaş kandırmasın, Beşiktaş'ın oyunu kötü bir oyun, yenilmemeye giden bir Beşiktaş vardı. Yol yakınken, kararı verin. Cocu ile gitmez. Tudor ile ilgili de söyledik, o da çıktı. Sevgili başkan, illa bir facia yaşama." ifadelerini kullandı.

"GİDERSE YENİ HOCA ERSUN YANAL"

Sinan Engin ayrıca, Ersun Yanal'a başka takımla anlaşmaması yönünde Fenerbahçe'den bir talimat geldiğini kaydederken; "Cocu giderse, yeni teknik direktör Ersun Yanal'dır. Ersun Yanal'a bekle denmiştir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.