Şırnak’ta Operasyon Mehter Marşı İle Başladı

Şırnak’ta Operasyon Mehter Marşı İle Başladı
Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Şırnak merkezde beklenen operasyonlar mehter marşıyla başladı.

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Şırnak merkezde operasyonlar mehter marşıyla başladı.

Şırnak Valiliği tarafından 14 Mart saat 23.00'dan itibaren geçerli olmak üzere ilan edilen sokağa çıkma yasağı başladı. Sokağa çıkma yasağının başlamasıyla birlikte şehrin belli noktalarından silah sesleri yükseldi.

Şırnak Valiliği, 14 Mart gece saat 23.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan etti. Sokağa çıkma yasağı camiler, belediye hoparlörleri ve polis araçlarından vatandaşlara duyuruldu. İlan duyurusundan sonra Şırnaklılar şehri terk etmeye başladı.

Şırnak merkezde PKK'lı grupların kazdığı hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve silahlı PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için gece saat 23.00'dan itibaren Şırnak merkezde sokağa çıkma yasağı konuldu. Şırnak merkezde asker ve polisin birlikte yürüttüğü operasyonda saatler 23.00'ı gösterirken, şehrin belli noktalarında konuşlandırılmış zırhlı araçlardan mehter marşı çalındı. Hendek ve barikatlar bulunan Yeni, Bahçelievler, Dicle, Cumhuriyet, İsmet Paşa, Gazipaşa ve Yeşilyurt mahallelerinden zaman zaman silah sesleri yükseldi.

Hendek ve barikatların bulunduğu Yeşilyurt Mahallesi'ne hakim tepelerden tanklar ile barikatlara atış yapılıyor. Patlama sesleri şehrin her yerinden duyuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.