Siyanürlü Şerbet Kurbanı Annenin Son Nefesinde Diğer Oğluna 'ağabeyini Polise İhbar Etme' Dediği Ortaya Çıktı

Siyanürlü Şerbet Kurbanı Annenin Son Nefesinde Diğer Oğluna 'ağabeyini Polise İhbar Etme' Dediği Ortaya Çıktı
İzmir'de kimya bölümü öğrencisi Mahmut Can Kalkan, hazırladığı siyanürlü şerbeti anne ve babasına içirerek öldürdü.

İzmir'de kimya bölümü öğrencisi Mahmut Can Kalkan, hazırladığı siyanürlü şerbeti anne ve babasına içirerek öldürdü. Zehri son anda içmeyen kardeşi Emir Can "Ağabeyim '1, 2, 3 fondip' diyerek karışımı içirdi" ifadelerini kullandı. Anne Fatma Kalkan'ın ise ölümün eşiğinde, ortanca oğlu Emircan'a seslenerek "Sakın abini polise ihbar etme" dediği öğrenildi.

SİYANÜRLÜ ŞERBET İÇEN ANNE VE BABA HAYATINI KAYBETTİ

Siyanürlü aile katliamıyla ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Olay, 14 Mayıs'ta İzmiA'de yaşandı. Kimya öğrencisi Mahmut Can Kalkan (21), siyanürlü şerbet içirdiği annesi Fatma (39) ve babası Mehmet Kalkan'a (46) kıydı. Aynı karışımdan içirmek istediği kardeşleri Emir Can (16) ve Mehmet Taha (4) ise son anda canlarını kurtardı.

"CİNAYETİ, KIRMIZI GÖZLÜ VE SİYAH PELERİNLİ SÜPER KAHRAMAN İSTEDİ"

Anne-babasını öldüren Mahmut Can Kalkan tutuklandı. Şizofreni teşhisi konulan katilin, "Cinayeti, sadece benim görebildiğim, kırmızı gözlü ve siyah pelerinli süper kahraman istedi" diye ifade verdiği ortaya çıktı.

ANNE, "SAKIN POLİSİ ARAYIP AĞABEYİNİ İHBAR ETME" DEDİ

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Caninin kardeşi Emir Can ise "Ağabeyim bize, '1, 2, 3 fondip' deyince bardaktakileri hızlı bir şekilde içeceksiniz' dedi. Ağabeyim '1, 2, 3' diye saydı, annem ve babam bardaktakileri hızla içti" diyerek olayı anlattı. Katil Mahmut Can Kalkan'ın siyanürü içirip "15 dakikanız kaldı" dedikten sonra anne Fatma Kalkan'ın son nefesinde ortanca oğlu Emir Can'a, "Sakın polisi arayıp ağabeyini ihbar etme" dediği ortaya çıktı.

KARDEŞLERİNE ANNEANNELERİ SAHİP ÇIKTI

Anne Fatma ve baba Mehmet Kalkan'ın ölümünün ardından geride kalan Mehmet Taha ve Emircan Kalkan'a anneanneleri sahip çıktı. Ölümden dönen Emir Can Kalkan, ağabeyinden şikayetçi olduğunu açıkladı.

"PİŞMAN DEĞİLİM, İŞİM YARIDA KALDI"

Şizofren katil, "Pişman mısın?" sorusunda "Pişman değilim. İşim yarım kaldı" dediği öğrenildi. Caninin, 'İşim yarım kaldı' diyerek siyanürlü şerbetten içmedikleri için öldüremediği 2 kardeşini kastettiği belirtildi.

Anne ve Babasını Siyanürle Öldüren Şizofren Gencin İfadesi Ortaya ÇıktıAnne ve Babasını Siyanürle Öldüren Şizofren Gencin İfadesi Ortaya Çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.