Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi

Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi
Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle, bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmak amacıyla düzenlenen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivalinde

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle, bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmak amacıyla düzenlenen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivalinde Şöhretler Karması maçı heyecanı yaşandı.

33 bin kişilik Diyarbakır Stadyumunda oynanan maçın başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Mücadelede bakanlar, siyasetçiler ve eski futbolcular forma giydi. Mücadelenin ilk yarısını Beyaz Takım Ahmet Dursun'un attığı golle 1-0 öne kapattı. Kırmızı Takım forması giyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Bakan Soylu'nun golünde asist, Trabzonspor'un efsane ismi Yattara'dan geldi.

KARŞILAŞMA 5-3 SONA ERDİ

Hamit Altıntop, Hasan Kabze ve Semih Şentürk'ün attığı gollerle Beyaz Takım skoru 4-1'e getirdi. Aykan Akman farkı 2'ye indirirken, Kırmızı Takımda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank maçı 5-2 yaptı. Mücadele Beyaz Takımın 5-3'lük galibiyetiyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.