Cenk Tosun: "babam Ve Gabriel Batistuta"

Cenk Tosun: "babam Ve Gabriel Batistuta"
Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun'dan çok özel açıklamalar.
Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun'dan çok özel açıklamalar. Siyah-Beyazlı takımın golcüsü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Facebook sayfasındaki sorulara içtenlikle cevap verdi.

Taraftarların sorularını cevaplayan Cenk Tosun, "Beşiktaş'ta arkadaşlık değil kardeşlik var. Bir kulüpten çok bir ailedeymişsin gibi hissediyorsun. Beşiktaş'ı başka takımlardan ayıran şey bu" değerlendirmesinde bulundu.
 
LUİS SUAREZ, LEWA VE CAVANİ

Cenk Tosun, "Seni futbol oynamaya teşvik eden ve küçükken idolün kimdi?" sorusunu "Babam ve Gabriel Batistuta" diye yanıtladı. En beğendiği forvet oyuncusunun sorulması üzerine milli futbolcu, "Bir kişiyi söylemek zor ama en beğendiklerim; Luis Suarez, Robert Lewandowski ve Edinson Cavani" ifadesini kullandı.
 
İNGİLİZ TAKIMLARI PEŞİNDE

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş tarihinin en golcü ismi olan Cenk Tosun, bu sezon Devler Ligi'nde 4 kez fileleri havalandırarak, Avrupa'nın dikkatini çekmeyi başardı. Milli oyuncuyu özellikle İngiliz takımları ısrarla kadrosuna katmak istiyor... Dev kulüpler, devre arasında Beşiktaş'ın kapısını çalacak..
 
Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun'dan çok özel açıklamalar. Siyah-Beyazlı takımın golcüsü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Facebook sayfasındaki sorulara içtenlikle cevap verdi. Taraftarların sorularını cevaplayan Cenk Tosun"Beşiktaş'ta arkadaşlık değil kardeşlik var. Bir kulüpten çok bir ailedeymişsin gibi hissediyorsun. Beşiktaş'ı başka takımlardan ayıran şey bu" değerlendirmesinde bulundu.

LUİS SUAREZ, LEWA VE CAVANİ
Cenk Tosun, "Seni futbol oynamaya teşvik eden ve küçükken idolün kimdi?" sorusunu "Babam ve Gabriel Batistuta" diye yanıtladı. En beğendiği forvet oyuncusunun sorulması üzerine milli futbolcu, "Bir kişiyi söylemek zor ama en beğendiklerim; Luis Suarez, Robert Lewandowski ve Edinson
Cavani
" ifadesini kullandı.

İNGİLİZ TAKIMLARI PEŞİNDE
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş tarihinin en golcü ismi olan Cenk Tosun, bu sezon Devler Ligi'nde 4 kez fileleri havalandırarak, Avrupa'nın dikkatini çekmeyi başardı. Milli oyuncuyu özellikle İngiliz takımları ısrarla kadrosuna katmak istiyor... Dev kulüpler, devre arasında Beşiktaş'ın kapısını çalacak..
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.