Magiad’tan Manisa Bbsk’ya Destek

Magiad’tan Manisa Bbsk’ya Destek
Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) yönetim kurulu üyeleri ligin 8. Haftasında Ofspor ile liderlik mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor...

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) yönetim kurulu üyeleri ligin 8. Haftasında Ofspor ile liderlik mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor maçına tam kadro katılarak destek verdi.

MAGİAD yönetimi Manisa Büyükşehir Belediyespor'u yalnız bırakmadı. Ligin 8. haftasında Ofspor ile karşılaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin maçına tam kadro katılan MAGİAD yönetimi büyük bir coşkuyla takıma destek verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 1-0 galip ayrıldığı maçın ardından konuşan MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, "Manisa'nın adının geçtiği her yerde MAGİAD olarak bizler de olacağız. Bugün Manisa Büyükşehirspor Kulübü'nün maçına katıldı. Takımımız galip gelerek bizleri ve tüm Manisa halkını mutlu etti. Şampiyonluk yolunda zorlu bir engeli daha geçerek Lider olan takımımıza uğur getirdiğimizi düşünüyoruz. Kulübümüze şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Şehrimizin takımına güveniyoruz ve her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz" dedi.

Magiad’tan Manisa Bbsk’ya Destek

Magiad’tan Manisa Bbsk’ya Destek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.