Sokakta Spor Yaptılar

Sokakta Spor Yaptılar
Karesi'de yaşayan vatandaşları spora teşvik etmek amacı ile Karesi Belediyesi ve Karesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Karesi İlçe Müdürlüğü işbirliği...

Karesi'de yaşayan vatandaşları spora teşvik etmek amacı ile Karesi Belediyesi ve Karesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Karesi İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Toplu Taşıma Merkezi ve bir alışveriş merkezinde vatandaşlar antrenörler eşliğinde spor yaptılar.

Spor Genel Müdürlüğünün vatandaşları spora yöneltmek için düzenlediği proje "Koşabiliyorken Koş" kapsamında sokak aralarında, antrenörler eşliğinde yapılan spor etkinlikleri devam ediyor. Karesilileri 7'den 77'ye spor ile tanıştıran etkinlikler önceki gün Toplu Taşıma Merkezi ve bir alışveriş merkezinin bahçesinde gerçekleştirildi. Her yaş grubundan vatandaşın yoğun ilgisiyle yapılan etkinliklerle spor bilinci ve sağlıklı yaşan farkındalığı oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen antrenörler, "7'den 77'ye tüm halkımızı sağlıklı bir yaşam için "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında spor yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Sokakta Spor Yaptılar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.