Son Dakika! Ahmet Şık Ve Sabuncu'nun Tahliyesine Hükümetten İlk Yorum: Mahkeme Kararına Saygı Duyuyoruz

Son Dakika! Ahmet Şık Ve Sabuncu'nun Tahliyesine Hükümetten İlk Yorum: Mahkeme Kararına Saygı Duyuyoruz
Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının yargılandığı davada, Ahmet Şık ve Murat Sabuncu'nun tahliyesine karar verildi.

Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının yargılandığı davada, Ahmet Şık ve Murat Sabuncu'nun tahliyesine karar verildi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, tahliyelerle ilgili konuştu. Gül, "Türkiye'de yargı bağımsızdır. Mahkemelerin verdiği kararlarına saygı duyuyoruz." dedi.

"KARARA SAYGI DUYARIZ"

Gül karar ilişkin "Türkiye bir hukuk devletidir. Mahkemenin verdiği karara herkes saygı duymak zorundadır. Vermiş olduğu kararı beğenmemiş olabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Bir yanlış karar varsa da bu hukuk sistemi içerisinde çözülür. Biz ancak saygı duyarız." açıklamasını yaptı.

"KİMSE YARGIYA TALİMAT VEREMEZ"

Adalet Bakanı Gül, Kılıçdaroğlu'nun yargıya talimat iddialarına ilişkin "Öyle bir şey asla söz konusu değil. Hiç kimse yargıya talimat veremez, telkinde bulunamaz. Oradaki konu, 15 Temmuz darbe girişiminden sonraki soruşturmalarla ilgili savcıların görüşlerinin değerlendirilmesine, bu konudaki bir takım önerilerin, tavsiyelerin, görüşlerin değerlendirilmesine yönelik." dedi.

Önce Ergenekon Sonra Cumhuriyet! İşte 834 Günü Hapiste Geçen Ahmet Şık'ın HikayesiÖnce Ergenekon Sonra Cumhuriyet! İşte 834 Günü Hapiste Geçen Ahmet Şık'ın Hikayesi Ahmet Şık ve Murat Sabuncu Tahliye EdildiAhmet Şık ve Murat Sabuncu Tahliye Edildi Ahmet Şık Cezaevinden Çıktı! İşte İlk GörüntüsüAhmet Şık Cezaevinden Çıktı! İşte İlk Görüntüsü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.