Son Dakika! Dursun Özbek'ten Tudor Açıklaması!

Son Dakika! Dursun Özbek'ten Tudor Açıklaması!
Spor kamuoyu bugün, "Tudor ile yollar ayrılacak, Terim dönemi başlayacak" dedi, Sporx ise bu sabah saatlerinde duyurduğu haberde, Galatasaray'ın bugün yönetim kurulu toplantısında alacağı kararı kullanıcılarıyla paylaştı; "OPERASYON YOK, TUDOR İLE DEVAM"Sporx'in Türkiye'ye duyurd.
Spor kamuoyu bugün, "Tudor ile yollar ayrılacak, Terim dönemi başlayacak" dedi, Sporx ise bu sabah saatlerinde duyurduğu haberde, Galatasaray'ın bugün yönetim kurulu toplantısında alacağı kararı kullanıcılarıyla paylaştı; "OPERASYON YOK, TUDOR İLE DEVAM"

Sporx'in Türkiye'ye duyurduğu haberin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de yönetim kurulu toplantısının ardından, "Operasyon yok, Tudor ile devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Igor Tudor kararı: "Devam"


Dursun Özbek, Igor Tudor'un gönderilip Fatih Terim'in getirileceği yönünde çıkan haberlere de yanıt verdi.

Özbek ilk olarak teknik ekibin dikkatinin çekileceğini belirtirken, hoca değişikliğinn gündemlerinde olmadığını söyledi.

İşte Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları...

''Rutin yönetim toplantımız vardı. Toplantıyı bitirdik, dağılıyoruz şimdi. Rutin konuları konuştuk. Gündemdeki konulardan birisi de kulübümüzün son maçlarda gösterdiği performans. Hem taraftarımızı hem de yönetim kurulunu oldukça üzdü. Yapmamız gereken, hatalarımızı tespit etmek ve bu hataları tekrar etmemek. Eğer teknik ekibin bir hatası varsa, dikkatini çekerek gitmeye devam etmek.

''ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ SÖZ KONUSU...''

Antrenör değişikliği söz konusu değildir. Dikkati çekilmek üzere yolumuza devam edeceğiz. 9 puan öndeyken ezeli rakiplerimizden şu an 3 puan öndeyiz. Şampiyonluğun en ciddi adaylarından birisiyiz. Lig uzun bir maraton ve performans değişikliği olabilir. Sil baştan yapıp, antrenör değişikliğinin olumlu olacağını düşünmüyorum. Sadece ben değil, tüm yönetim kurulu böyle düşünüyor.

Sayın Tudor'un lig başında gösterdiği performans çok iyiydi. Araştırdığımız konu zaten bu. Yapılan hatalar neyse, bir daha yapılmamasını sağlamak. Taraftarın özlediği, sezon başındaki Galatasaray'ı tekrar izlettirmeye çalışacağız. Bazen, hatalar yapılabiliyor. Hatalardan ders çıkarmak gerekiyor. Bugün yaptığımız görüşmelerde gördük ki takımın şampiyonluğa olan inancı tam. Biz gereğini yapıyoruz.

Bizim bir takımımız ve antrenörümüz var. 8-9 hafta gösterdiğimiz çok iyi performansı tekrar göstermek istiyoruz. Şampiyonluğa inanan bir takım ve taraftar var. Kimse tereddüte düşmesin. Taraftara da çağrım var. Aynı desteği göstermeleri gerekiyor.

Sayın Terim de görüşme olmadığını söyledi. Böyle bir gelişme olmadı. Hem teknik direktöre hem de futbolculara olan güvenimiz tam. Bazı maçlarda hatalar yapılmış olabilir ama yapmamız gereken bu hataların üstesinden gelmek.

Bizi ve taraftarımızı üzen sonuçlar oldu. Ama çok iyi performans gösterdiğimiz maçlarda oldu. Orada da aynı teknik direktör ve futbolcular var. Yapmamız gereken şey, kötü maçlardan ders çıkarmak. Gerekli ikazlar yapılıyor.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.