Son Dakika! Ekrem İmamoğlu: Mazbatamızı Talep Ediyorum

Son Dakika! Ekrem İmamoğlu: Mazbatamızı Talep Ediyorum
Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu gündemdeki gelişmelere ilişkin açıklama yapıyor.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu gündemdeki gelişmelere ilişkin açıklama yapıyor.

Açıklamaları şöyle:

"Sizleri yine kampanya merkezinde ağırlıyoruz, gönül isterdik ki sizi belediye binasında ağırlayalım.Seçim süreçleri bu süreçte farklı bir evrilmeye devam ediyor Türkiye'nin bir yerel seçim yaşadığını defalarca dile getirdim. Biz bunu dile getirirken başka kavramlar sürecin içine dahil edilmeye çalışıldı. İstanbul'u yönetmeye talibiz dedik."

"MAZBATAMIZI TALEP EDİYORUZ"

"Biz adalet istiyoruz. 16 milyon insanın vicdanının ve büyük seçimin karşılığında seçilmiş olan oylarıyla beraber YSK'nın açıkladığı oylarla beraber belli olan sonucuyla beraber mazbatamızı talep ediyoruz. YSK'yı göreve davet ediyorum. Süreci tüm hassasiyetiyle yönetmesini istirham ediyorum."

"NE OLDU DA 'EN ŞAİBELİ SEÇİM' OLDU"

"Türkiye seçim sistemi açısından dünyanın en güvenilir ülkesidir diyen hükümet adına sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı... Bir sürü sözü ve verilen beyanatları tek tek sıralayabilirim. Ama gerek yok siz daha rahat bulabilirsiniz. Ne oldu da "Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en şaibeli seçimidir" diyecek kadar bir derinliği, siyasi partinin genel başkanı öyle bir derinlik ki dipsiz kuyu haline getirmeye çalışıyor."

"ÇOK KARARLI ŞEKİLDE SİSTEMİ TAKİP EDİYORUZ"

"Başarısız olup birbirlerini suçluyor olabilirler. Bu hesaplaşma zeminini bizim üzerimizden yapmaya çalışıyor olabilirler. Hatta İstanbul halkını tehlikeli bir biçimde bu sürece davet etmeye çalışıyor olabilirler. Yaratılmak istenen algılarla, hatta işin içerisine bir takım terör örgütlerini katarak vs vs yapabilirler. Ama burada CHP var, biz varız. Ben varım. Çok kararlı şekilde sistemi takip ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.