Aboubakar Için Kiralama Formülü

Aboubakar Için Kiralama Formülü
Beşiktaş'ta forvet transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Beşiktaş'ta forvet transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gönderilecek isimlerin başında gelen İspanyol forvet Alvaro Negredo ile Vagner Love'un taliplerinin çıkması, siyah-beyazlı yönetiminin golcü arayışını hızlandırmasını sağladı. Kara Kartal'da gündeme getirilen isimlerin başında da eski forvet Vincent Aboubakar geliyor. Portekiz basınında Beşiktaş ile Porto arasında yaşanan süreç ile ilgili haberler yer alıyor. Abola'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Aboubakar'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Portekizli yetkilileri ikna etmeye çalışıyor.

Siyah-beyazlıların kiralama bedeli olarak 3 milyon euro'luk teklifte bulunduğu belirtildi. Satın alma opsiyonu için görüşmeler sürerken Porto'nun Aboubakar'dan 20 milyon euro'nun altında bir gelire sıcak bakmadığı yazıldı. Beşiktaş'ın ise bu rakamın düşürülmesini istediği ve bu durumda hiç vakit kaybetmeden Aboubakar'ı renklerine katmayı düşündüğünü Portekiz ekibine ilettiği belirtildi. Porto yönetimi ise 3 milyon euro'luk kiralama bedelinin düşük olduğunu ama düşünmek için süre istediğini ifade etti.

33 GOLE DİREKT KATKI
Vincent Aboubakar geçtiğimiz sezon Porto formasıyla ligde 28 maçta 15 gol atarken 4 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergileyen Aboubakar toplamda ise (kupalar da dahil) 43 karşılaşmada 26 gol attı ve 7 de asist yaptı.

CENK MÜJDELEMİŞTİ
Everton'da forma giyen Cenk Tosun, önceki gün instagram hesabından Aboubakar'la bir fotoğrafını paylaşıp "Hayırlı olsun şampiyon Beşiktaş" yazdı. Cenk Tosun daha sonra daha sonra hayırlı olsun kısmını silerek, "#vincentaboubakar #şampiyonBjk#hadiinşallah" etiketleriyle fotoğrafı paylaştı.

BİR ADIM ÖNE ÇIKARIZ
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, yönetimin elindeki santrfor adayları arasında en çok Aboubakar'ın alınmasını istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı Başkan Orman ve transfer komitesine, "Onu (Aboubakar) alırsak, bizi şampiyonluk yarışında bir adım öne çıkarır" diyerek Kamerunlu forveti takımda görmek istediğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.