Arkadaşını Öldürüp, Cebindeki Tüm Parasıyla Tekrar Kumar Oynadı

Arkadaşını Öldürüp, Cebindeki Tüm Parasıyla Tekrar Kumar Oynadı
Kumar oynamak için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ormanlık alanda cesedi bulunan Solomos Apostlidis'in cinayete kurban gittiği belirlendi.

Kumar oynamak için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ormanlık alanda cesedi bulunan Solomos Apostlidis'in cinayete kurban gittiği belirlendi. Soruşturmada Apostlidis'i öldürüp, birlikte kazandıkları parayla tekrar kumar oynamaya giden arkadaşının Türkiye'ye kaçtığı ortaya çıktı.

BİRLİKTE KUMAR OYNAYIP ORTADAN KAYBOLDULAR

Kıbrıs Rum Kesimi'nden 28 Mart'ta KKTC'ye geçen Solomos Apostlidis, yanındaki E.Ş. ile birlikte gittiği kumarhanede kumar oynadı. Bir süre sonra mekandan çıkan Apostlidis ve E.Ş.'den bir daha haber alınamadı. Solomos Apostlidis'in ailesi KKTC polisine kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan araştırmada, Solomos Apostlidis'in yanındaki E.Ş.'nin, aynı gün Türkiye'ye geçtiği belirlendi.

RUM ADAM ORMANDA ÖLÜ BULUNDU

Aramalarını sürdüren polis, bir ihbar üzerine gittiği Girne-Değirmenlik karayolu üzerindeki ormanlık alanda Apostlidis'in cesedine ulaştı. Başında ciddi yaralar, kıyafetlerinde ise yanıklar olan Solomos Apostlidis'in cesedi, yapılan incelemenin ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Apostlidis'in ailesi de hastaneye gelerek cesedi teşhis etti.

Olayla ilgili açıklama yapan KKTC Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Rum aileye başsağlığı dileyerek, olayın adli bir vaka olduğunu söyledi.

ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP TÜRKİYE'YE GEÇMİŞ

KKTC polisi, Apostlidis'i öldürüp, cesedini ormanlık alana attığı tahmin edilen E.Ş.'nin yakalanması için Türk polisi ile irtibata geçti. Türkiye'de polisin E.Ş.'yi yakalamak için çalışma başlattığı bildirildi.

ÖLDÜRDÜ, BİRLİKTE KAZANDIKLARI PARAYLA KUMAR OYNADI

Apostlidis'i öldürdüğü tahmin edilen E.Ş.'nin ciddi şekilde kumar düşkünü olduğu belirtildi. İkilinin olaydan önce gittikleri kumarhanede bir miktar para kazandığı ifade edildi. Kumarhaneden çıktıktan sonra Apostlidis'i öldüren E.Ş.'nin kazanılan paraları başka bir kumarhanede kaybettiği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.