Son dakika: İdlib'deki hain saldırıda şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri belli oldu!

Son dakika: İdlib'deki hain saldırıda şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri belli oldu!
Son dakika: Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerince düzenlenen hava saldırısında şehit olan kahraman askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu.

Türkiye dün gece şehit olan 33 askerimizin haberiyle üzüntüye boğuldu. Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerince düzenlenen hava saldırısında şehit olan kahraman askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu.  

İşte kahraman şehitlerimiz; 

Osmaniye'ye şehit ateşi düştü

Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim güçlerince düzenlenen hava saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Batuhan Tank'ın Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi.

İdlib'de Esed'e bağlı rejim güçlerince düzenlenen hava saldırısında 33 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Uzman Çavuş Batuhan Tank'ın (25) ailesine oğullarının şehit olduğu haberi verildi. İlçeye bağlı merkez Cemalpaşa Mahallesi'nde bulunan şehidin baba ocağına gelen Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ve askeri yetkililer şehidin babası Ahmet Turan Tank'a oğullarının şehit olduğu haberini verdi. Şehit Uzman Çavuş Batuhan Tank'ın bekar olduğu ancak bir süre önce nişanlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.