Din Görevlilerinin Sorunları Konuşuldu

Din Görevlilerinin Sorunları Konuşuldu
Diyanet Sendikası Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince'yi makamında ziyaret etti.

Diyanet Sendikası Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette din görevlilerinin sorunları konuşuldu.

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Engin, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Darende Kaymakamı Enver hakan Zengince'yi makamında ziyaret ederek, Zengince'ye yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Darende Temsilcisi Hakkı Kocatekin de katıldı.

Kaymakam Zengince ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Camilerin ve din görevlilerin din hizmetlerinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunması hususunda ve din görevlilerin sorunları hakkında istişarede bulunduk" ifadelerini kullandı.

Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet ise, "Bizleri çok sıcak karşılayan Kaymakamımız Enver Hakan Zengince Bey'e tüm din görevlileri adına çok teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Din Görevlilerinin Sorunları Konuşuldu

Din Görevlilerinin Sorunları Konuşuldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.