Sorgun Belediyesi mezarlıkta bayram temizliği yaptı

Sorgun Belediyesi mezarlıkta bayram temizliği yaptı
Sorgun Belediye ekipleri tarafından ilçede bulunan Karşıyaka Mezarlığı’nda bayram öncesinde temizlik çalışması yapıldı. Ramazan Bayramı öncesinde Sorgun Belediyesi tarafından temizlik çalışmalarına başlanıldı. İlçede bulunan Karşıyaka Mezarlığı’nda temizlik çalışması yapan Sorgun Belediyesi ekipleri, bayramda vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla yapmaları için çalışıyorlar. Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, "Belediye...

Sorgun Belediye ekipleri tarafından ilçede bulunan Karşıyaka Mezarlığı’nda bayram öncesinde temizlik çalışması yapıldı.


Ramazan Bayramı öncesinde Sorgun Belediyesi tarafından temizlik çalışmalarına başlanıldı. İlçede bulunan Karşıyaka Mezarlığı’nda temizlik çalışması yapan Sorgun Belediyesi ekipleri, bayramda vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla yapmaları için çalışıyorlar.



Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, "Belediye ekiplerimiz, bayram öncesinde mezarlığımızın her köşesine özenle temizlik yaptılar ve bakım çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdiler. Amacımız, vatandaşlarımızın sevdiklerini ziyaret ederken huzurlu bir ortamda bulunmalarını sağlamaktır. Bu vesileyle, Ramazan Bayramı öncesinde yapılan bu çalışmaların ilçemizdeki hemşerilerimizin huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacağını düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımıza huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim" diye konuştu.



Sorgun Belediyesi mezarlıkta bayram temizliği yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.