Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Kedisini Otomobilin Direksiyonuna Koyarak Yolculuk Yaptı

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Kedisini Otomobilin Direksiyonuna Koyarak Yolculuk Yaptı
Bursa'dan arkadaşının otomobiliyle Afyonkarahisar'a giden M.T., kedisini direksiyonun üzerine koydu, o anları görüntüleyip, sosyal medya hesabından paylaştı.

Bursa'dan arkadaşının otomobiliyle Afyonkarahisar'a giden M.T., kedisini direksiyonun üzerine koydu, o anları görüntüleyip, sosyal medya hesabından paylaştı. Diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye atan sürücüye tepki gösterildi. Görüntüler, kısa sürede binlerce kez izlenerek, yayıldı.

KEDİSİNİ DİREKSİYONUN ÜZERİNE KOYDU

Görüntüler, Bursa- Afyonkarahisar yolunda kaydedildi. M.T., 'Cindy' isimli Scootish Fold cinsi kedisini, arkadaşı otomobil kullandığı sırada direksiyonun üzerine koydu.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Otomobil seyir halindeyken bu tehlikeli anları cep telefonu kamerası ile kaydeden M.T., görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı.

"ŞOFÖR OLDU BENİM KIZIM"

Görüntüde kimliği belirlenemeyen sürücünün aracı kullanırken bir eliyle kediyle oynaması ve M.T.'nin de kedisine, "Şoför oldu benim kızım" demesi dikkat çekti.

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER BİNLERCE KEZ İZLENDİ

Yolda diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye atan olayın görüntüsü, izleyenler tarafından tepki çekti. Görüntüler, kısa sürede binlerce kez izlenerek, yayıldı.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.