Sosyal Medya Yüzünden 50 Yıllık Eşini Öldüren Yaşlı Adam, İntihara Kalkıştı

Sosyal Medya Yüzünden 50 Yıllık Eşini Öldüren Yaşlı Adam, İntihara Kalkıştı
Korkunç olay, önceki gece İstanbul Yeniköy Orta Sokak'ta meydana geldi.

Korkunç olay, önceki gece İstanbul Yeniköy Orta Sokak'ta meydana geldi. Almanya'da yaşayan 85 yaşındaki Bilal A. ile 76 yaşındaki 50 yıllık eşi Esma A. arasında tartışma çıktı. Bilal A.'nın sosyal medya hesabı nedeniyle başlayan tartışma kavgaya döndü. Bilal A. eşini kalbinden bıçakladı. Daha sonra kendi bileklerini de keserek intihar girişiminde bulunan Bilal A.'ya ulaşamayan akrabaları eve gitti. Hastaneye kaldırılan Esma A. yaşamını yitirdi.

KAPI KIRILARAK EVE GİRİLDİ

Sabah Gazetesi'nden Emir Somer'in haberine göre; Daha sonra kendi bileklerini de keserek intihar girişiminde bulunan Bilal A.'ya ulaşamayan akrabaları eve gitti. Kapı kırılarak eve girilince ikili kanlar içinde bulundu. Hastaneye kaldırılan çiftten Esma A. yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Bilal A. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

'ARTIK SANA GÜVENMİYORUM' DEYİNCE KAVGA ÇIKTI

İddialara göre Bilal A., emniyette verdiği ilk ifadesinde eşiyle aralarında kendi sosyal medya hesabı yüzünden kıskançlık nedeniyle tartışma çıktığını söyledi. Bilal A. "Benim sosyal medyada birileriyle konuştuğunu düşünüyordu. Bu nedenle sık sık tartışıyorduk. En son 'Evi terk et. Artık sana güvenmiyorum' deyince aramızda yine kavga çıktı" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.