Sosyal Medyadan Başlayan Proje Çığ Gibi Büyüyor

Sosyal Medyadan Başlayan Proje Çığ Gibi Büyüyor
Alaşehir Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Yalçın Dağ'ın sosyal medya üzerinden başlatmış olduğu #yardımEviProjesi çığ gibi büyüyor.

Alaşehir Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Yalçın Dağ'ın sosyal medya üzerinden başlatmış olduğu #yardımEviProjesi çığ gibi büyüyor. Proje kapsamında odun, kömür, yiyecek, evlerde kullanılmayan ancak kullanılabilir durumdaki tüm eşyalar ve kıyafetler toplanarak çevredeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İsteyen bağışlar yardımların dağıtımına da eşlik edebilecek.

Alaşehir Ülkücü İşçiler Derneği tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan "Yardım evi" kampanyası büyük ilgi görüyor. "Heba etme hibe et" ve "Bu kış kimse üşümesin" sloganlarıyla düzenledikleri Yardım evi" Projesi hakkında açıklamada bulunan Dernek Başkanı Yalçın Dağ, "Artık kullanmadığınız eşyalarınız, dolapta bekleyen giysileriniz işe yarasın, birilerini memnun etsin istemez misiniz? Unutmayın kullanılmayan eşya, dolapta bekleyen giysi birilerini sevindirir. Kışın yavaş yavaş kendini göstermesiyle birlikte geçim sıkıntısı yaşayan binlerce vatandaşımıza ulaşıp bu soğukta onlara yakacak odun, kömür, yiyecek, giyecek yardımında bulunmalıyız. Unutmayın ki Peygamberimiz (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Yanı başındaki komşusu açken tok olarak geceleyen kişi (olgun) mü'min değildir." değerli vatandaşlarımızdan son olarak istediğimiz: rengi ağarmış, yırtık pırtık olmuş, ciddi şekilde deforme olmuş giysileri göndererek boşuna vakit ve kaynak harcamayın ya da harcatmayın. Kötü durumdakileri doğrudan siz çöpe atın ya da temizlik bezi yapın. Deforme olmamış ve az kullanılmış giysi ve kıyafetleri göndermenizi rica ediyoruz. Allah yapacağınız ve yaptığınız yardımları kabul etsin. Yardımlar 0546 769 88 62 - 0543 256 52 79 numaralı telefonlardan ulaştırılabilir." dedi.

Sosyal Medyadan Başlayan Proje Çığ Gibi Büyüyor

Sosyal Medyadan Başlayan Proje Çığ Gibi Büyüyor

Sosyal Medyadan Başlayan Proje Çığ Gibi Büyüyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.