Kıbrıs Gazileri Afrin’de Savaşmak İçin Gönüllü Oldu

Kıbrıs Gazileri Afrin’de Savaşmak İçin Gönüllü Oldu
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı üyesi olan Kıbrıs Gazileri, Afrin'deki "Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü asker olarak katılmak...

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı üyesi olan Kıbrıs Gazileri, Afrin'deki "Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü asker olarak katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi. Askerlik şubesine ellerinde Türk bayraklarıyla giden gazileri vatandaşlar alkışladı.

Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak isteyen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı üyesi olan Kıbrıs Gazileri, Adıyaman Askerlik Şubesine geldi. Ellerinde Türk bayrakları bulunan Kıbrıs Gazileri Adıyaman Askerlik Şubesi önünde sloganlar attı. Bir süre slogan atan gaziler askerlik şubesi önünde dua edip daha sonra basın açıklaması yaptı.

Askere gitmek ve savaşmak için heyecan içerisinde olduklarını belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ahmet Okutan, "Şimdi biz Afrin'deki harekata katılmak için Türkiye Muharip Gaziler Derneği olarak şu anda askerlik şubesine dilekçelerimizi vereceğiz. Afrin'deki Mehmetçiğe kocaman selamlar gönderiyoruz. Savaşa katılmak için askerlik şubesine dilekçelerimizi vereceğiz" dedi.

Kıbrıs Gazileri Afrin’de Savaşmak İçin Gönüllü Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.