Buca 2018’de Şahlanıyor

Buca 2018’de Şahlanıyor
Buca, 2018 yılında muhteşem projelerle İzmir'in parlayan yıldızı olmaya hazırlanıyor.

Buca, 2018 yılında muhteşem projelerle İzmir'in parlayan yıldızı olmaya hazırlanıyor. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2018 yılında hayata geçirilecek dev projelerini, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 47 mahalleden katılım gösteren 400 parti delegesine anlattı. Kültürden sanata, eğitimden spor alanlarına kadar Buca'nın dört bir yanına yayılan 31 projeyi görselleri ve tüm ayrıntılarıyla birlikte tek tek aktaran Başkan Piriştina, ana noktası insan ve canlıya saygı içeren projelerin tümünü Ocak 2019'da tamamlayacaklarını müjdeledi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 2018 yılı yatırım projelerini Cumhuriyet Halk Partisi Buca örgütüne anlattı. Şirinyer Düğün Salonu'nda parti temsilcileri ve 47 mahalleden 400 delegenin katılımıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ yaptı. Akdağ, halkın hassasiyetleri ve önerileriyle yön verdikleri çalışmalarında ana hedeflerinin başarı olduğunu vurgularken, bu organizasyonun diğer ilçelerde örnek olmasını istedi.

"Kente ve insana saygımızı ortaya koyuyoruz"

Partililerin coşkulu alkışlarıyla kürsüye gelen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, sosyal belediyecilik anlayışıyla, merkezine insanı koyan 2018 yatırım projelerini dev ekrana yansıtılan görüntüleriyle tek tek paylaştı. Buca Belediyesinin kendi imkanlarıyla gerçekleştireceği projelerin yanında İzmir Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştireceği projeleri de aktaran Başkan Piriştina, "Tüm projelerimiz yeşile odaklı. Çalışmalarımızda insana, kente, canlıya bakışımızı ve saygımızı ortaya koyuyoruz" dedi.

31 Proje 2019 Ocak'ta bitecek

Buca'nın dev yaşam kompleksi Buca Çarşı'dan, sanatın kalbinin atacağı ve İzmir'in en büyük ikinci merkezi olacak Gösteri Sanatları Merkezi'ne, çağdaş modern ve çok fonksiyonlu kapalı Pazar yerlerinden, yılda 10 bin sporseverin faydalanacağı Buca Belediyesi Futbol Futbol Kompleksi'ne kadar toplam 31 projeyi aktaran Başkan Piriştina, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Metro, Şirinyer Projesi, Buca- Bornova Tüneli gibi dev projeleriyle Buca'nın yepyeni bir yüze kavuşacağını açıkladı. Tüm projelerin Ocak 2019'da tamamlanacağını da vurgulayan Başkan Piriştina, Buca Gölet tesislerinde "Festivall İzmir" ismiyle hazırlanan dev proje hakkında da ayrıntılı bilgi verdi. Buca Gölet'in yeşil dokusuna hiçbir zararın verilmeyeceği projeyle bölgenin sadece İzmir'in değil tüm Ege Bölgesi'nin cazibe merkezi olacağını kaydeden Başkan Piriştina, yüzde 80'i çocuk ve kadınlara yönelik hazırlanan, girişi ücretsiz olan projeyi Buca'ya kazandırmayı çok istediğini söyledi.

Piriştina, "Adalet yerini bulacaktır"

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bir internet portalının aleyhine yönelik iddialar içeren haberi karşısında Bucalıların ve örgütün verdiği yoğun ve anlamlı destek için de teşekkür etti. Piriştina, "Yapılan çirkin saldırıda büyük aile olmanın, örgütlü olmanın, Cumhuriyet Halk Partili olmanın ne demek olduğunu bir kez daha gördüm. Bunlar kimsenin yanına kalmaz. Adalet yerini bulacaktır. Haberi yazan da, azmettiren de adalet karşısında bedelini ödeyecektir" diye konuştu.

Buca 2018’de Şahlanıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.