Stoke City'nin Badou Ndiaye Tepkisi!

Stoke City'nin Badou Ndiaye Tepkisi!
Galatasaray'ın sezon başında Stoke City'den kiraladığı Badou Ndiaye, sezon sonunda bonservisinin bulunduğu İngiliz ekibine dönmek istemiyor.
Galatasaray'ın sezon başında Stoke City'den kiraladığı Badou Ndiaye, sezon sonunda bonservisinin bulunduğu İngiliz ekibine dönmek istemiyor. Championship'te oynamak istemeyen Ndiaye'nin tavrı ise İngiliz ekibinin taraftarlarını sinirlendirdi.

İngiliz basını, Galatasaray'ın Ndiaye'nin 15-16 milyon euroluk bonservis fiyatını ödemek istemediğini ve bir sene daha kiralama yoluna baktığını belirtirken taraftarlar, Senegalli orta sahanın kiralık değil satılması yönünde görüş bildirdi.

''B TAKIMINA GÖNDERİRİZ!''

Sosyal medyadan Badou Ndiaye'nin dönmek istememesine tepki gösteren Stoke taraftarları, ''Eğer geri dönmek istemiyorsa satın gitsin.'', ''Geri gelsin, oynamak istemiyorsa B takıma göndeririz. Hala sözleşmesi var. Bir ay paf takımda kalırsa aklı başına gelir.'', ''Buraya bir daha sakın gelmesin. Bizi istemeyeni biz de istemeyiz. Artık kiralık değil bonservisiyle göndermenin zamanı geldi.'' gibi yorumlarda bulundular.

2022 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

28 yaşındaki futbolcunun 2022 yılına kadar Stoke City ile sözleşmesi bulunuyor. Ndiaye, 2018 yılının Ocak ayında 16 milyon euroya Galatasaray'dan Stoke City'e transfer olmuş, sezon sonunda ise kiralık olarak sarı kırmızılı kulübe dönmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.