Şule Çet davasında savcı sanıklar için istediği cezaları açıkladı

Şule Çet davasında savcı sanıklar için istediği cezaları açıkladı
Ankara'da Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in (23), geçen 29 Mayıs'ta bir plazanın 20'nci katından şüpheli şekilde düşerek ölmesiyle ilgili tutuklu sanıklar Çağatay Aksu (34) ve Berk Akand'ın (33) yargılanmasına devam edildi. Davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Çağatay Aksu ve Berk Akad için 'müebbet' hapis cezası istedi. Dava 4 Aralık 2019 tarihine ertelendi.

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in Ankara'daki bir plazanın 20. katından şüpheli bir şekilde düşerek ölmesine ilişkin davanın 5. duruşması tamamlandı. Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davaya sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand, Çet'in babası İsmail Çet, taraf avukatları ve çok sayıda izleyici katıldı. Davanın bugünkü celsesinde Şule Çet'in erkek arkadaşı Furkan C. tanık olarak dinlenildi. Çet ile 1.5 yıllık ilişkisinin olduğunu belirten Furkan C., "Sorunlu bir ilişkimiz olmadı.

İş nedeniyle aramızda normal bir soğukluk vardı. Ölümünden yaklaşık 5 gün önce iş yerime geldi ve patronlarıyla görüşeceğini söyledi. Sabah saat 11.00 sıralarında beni telefonla aradılar ve Şule'nin öldüğünü söylediler. Şule ile yüz yüze olarak en son 3 veya 4 gün önce görüştüm. Ondan sonra olay gününe kadar konuşmadı. Utanarak söylüyorum Şule ile cinsel birlikteliğimiz vardı ve tahmini son ilişkimiz olaydan 9-10 gün önce oldu. Şule'nin psikolojik durumu gayet iyiydi, ilaç kullanmıyordu. Bir köpek besliyordu, onunla çok mutluydu. Benimle en son görüştüğünde gayet mutluydu, hayata iyi tutunan biriydi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.