Sungurlu Sınav Takip Merkezi Açıldı

Sungurlu Sınav Takip Merkezi Açıldı
Sungurlu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sınav takip merkezi kurarak öğretmen ve öğrencilerin kullanımına sundu.

Sungurlu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sınav takip merkezi kurarak öğretmen ve öğrencilerin kullanımına sundu. Kurulan bu merkez ile ilçe genelinde ücretsiz deneme sınavları yapmak ve değerlendirmek hedefleniyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, "Optik okuma cihazı, değerlendirme yazılımı, bilgisayar ve optik formlar Halk Eğitimi Merkezi binasında oluşturulan alanda kullanıma hazır hale getirildi. Yapılacak sınavların sonuçları oluşturulacak komisyonlar marifetiyle değerlendirilerek öğrenci, ders ve okul bazlı çalışmalar yürütülecek." dedi.

Sınav Takip Merkezinde ile ilk sınavın 16 Ocak 2018 Salı günü ilçe genelindeki bütün ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıf öğrencilerini kapsayacak şekilde yapıldığını kaydeden Mustafa Eryiğit, "Sınav sorularını ilçemizde görev yapan öğretmenlerin oluşturduğu komisyon vasıtasıyla hazırladıktan sonra okullarda uygulandı. Sınav sonuçları ile okulların öğrencilerin mevcut durumunu görerek başarıyı artırma yönünde çalışmalar yapması hedeflenmektedir. Merkezimizde sadece ilçe geneli deneme sınavları değil, öğretmenlerimizin optik cihaz veya yazılım olarak ihtiyaç duydukları destek sağlanacaktır. Merkezimizin kurulmasındaki çalışmalarından dolayı Halk Eğitimi Merkezimize, sınav sorularının hazırlanmasındaki çalışmalarından dolayı komisyonlarda görev alan öğretmenlerimize, sınavların uygulanmasındaki çalışmalarından dolayı okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte ilçemizi eğitimde daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

Sungurlu Sınav Takip Merkezi Açıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.