Masa Tenisi Heyecanı İstanbul’da Yaşandı

Masa Tenisi Heyecanı İstanbul’da Yaşandı
2017-2018 sezonu Masa Tenisi Türkiye Süper Ligi ve Türkiye 2.Ligi karşılaşmaları 2.etap maçları İstanbul Bayrampaşa Spor Kompleksinde oynandı.

2017-2018 sezonu Masa Tenisi Türkiye Süper Ligi ve Türkiye 2.Ligi karşılaşmaları 2.etap maçları İstanbul Bayrampaşa Spor Kompleksinde oynandı. İki gün süren İstanbul etabında, erkeklerde ve bayanlarda toplam 64 takım ve 368 sporcunun mücadele etti.

Süper lig erkeklerde Beşiktaş ve Fenerbahçe, Süper lig bayanlarda Fenerbahçe ve Bursa Büyükşehir, 2.erkeklerde Bu Piliç ve Kon-Tek, 2.Lig bayanlarda ise Kocasinan Belediye (B), Kon-Tek ve MKE Ankaragücü takımları ilk sırada yer aldılar.

Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe zirvede

Erkekler Süper Lig'de iki ezeli rakip Beşiktaş ve Fenerbahçe, 2.etap maçlarını da kayıpsız geçerek 8 maçta 8 galibiyete ulaştılar.

İstanbul etabında Beşiktaş, Sarkuysan, Koz Wos ve Bursaspor'u aynı sonuçla 4-0, İstanbul Büyükşehir'i 4-1, Fenerbahçe ise Bursaspor ve Şahinbey Belediyeyi aynı sonuçla 4-1, Yalova Belediyesi'ni 4-0, Düzce Divapan'ı ise 4-3 mağlup etti.

Erkekler Süper Ligi'nin iki yenilgisiz ekibi Beşiktaş ve Fenerbahçe İzmir'de yapılacak olan 3.etap maçlarında 10 Aralık 2017 günü karşı karşıya gelecekler.

Bayanlar Süper Ligi'nde ise Fenerbahçe ve Bursa Büyükşehir, 2.etabı da kayıpsız geçerek ilk sıradaki yerlerini korudular.

Süper Lig'de ilk devre 3-4 Şubat 2017 tarihlerinde Gaziantep'de yapılacak olan 4.etap maçlarıyla tamamlanacak.

İlk devrenin tamamlanmasının ardından 16 takımlı Süper Lig'de erkeklerde ve bayanlarda ilk 8 takım Play-off Grubunda, ilk sekize giremeyen takımlar ise Klasman Grubunda mücadelelerini sürdürecekler.

2.Lig'de büyük çekişme

Büyük çekişmenin yaşandığı 2.Lig'de zirve yarışı İstanbul etabıyla devam etti. Türkiye 2.Liginde iki gün süren maçların ardından Erkeklerde Bu Piliçspor ve Kon-Tek 10 maçta 10 galibiyetle liderliklerini sürdürdüler. 10 maçta 8 galibiyet elde eden Çankaya Üniversitesi üçüncü durumda bulunuyor. Bayanlarda ise Kocasinan Belediye (B), MKE Ankaragücü ve Kon-Tek birer mağlubiyetle ilk sırada yer alıyorlar. Türkiye 2.liginde 3.etap maçları 23-24 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara'da yapılacak.

Masa Tenisi Heyecanı İstanbul’da Yaşandı

Masa Tenisi Heyecanı İstanbul’da Yaşandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.