Survivor 2016'da Kim Elendi ?

Survivor 2016'da Kim Elendi ?
Survivor 2016’da bu hafta adaya veda eden isim Gönüllüler Takımı'ndan Efecan oldu.

Survivor'da finale yaklaşılırken heyecan gittikçe arttı. Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu da Ünlüler Takımı kazandı. Gönüllüler Takımı'nın dokunulmazlığı kaybetmesi ile Efecan eleme potasına adını yazdıran ikinci isim oldu. Survivor'ın ilk gününden itibaren çok yakın olan Efecan ve Serkay'dan adaya veda eden isim Efecan oldu.

Survivor’da Pazartesi yayınlanan bölümünde elemeye çıkacak ikinci yarışmacıda dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından oldu.Önceki akşamki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı'ndan Serkay ilk eleme adayı olmuştu. 

Gönüllüler takımında kalan 4 yarışmacıdan Damla finali garantilediği için, İbrahim bireysel dokunulmazlığı kazandığı için, Serkay ise zaten eleme adayı olduğundan dolayı Efecan direkt olarak eleme adayı oldu.

Survivor'da kural değişikliği
Survivor 2016'da artık üç değil iki eleme adayı çıkacak, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı da isim söyleyemeyecek. Survivor bundan sonra haftanın 7 günü ekranlarda olacak.

"İki aday bir eleme"
Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Değişen kuralları söylemem gerekiyor. Dokunulmazlık oyunlarından sonra kaybeden takım kim olursa olsun bireysel dokunulmazlığı oynayacak ancak bireysel dokunulmaz olan arkadaşımız aday söyleyemeyecek" dedi. Kıbrıs'taki büyük final öncesi yarışmacılara bilgi veren Ilıcalı, "Sayımız azaldı, artık bir aday çıkacak. Ada konseyinden kimin adı çıktıysa o aday olacak. İkinci dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse bir kez daha oylamaya gidilecek, bu sefer dokunulmazlık oyunu oynanmayacak ve ikinci aday çıkacak. Her hafta iki aday çıkacak ve bir eleme olacak. Bundan sonra üç aday çıkmayacak" ifadelerini kullandı.
Survivor Kıbrıs finali ne zaman olacak?

Survivor 2016 birincisini belirleyecek olan Kıbrıs finali için de geri sayım başladı. 

Acun Ilıcalı Survivor'ı kazanan ismin belirleneceği büyük finalin 29 Haziran 2016 tarihinde olacağını açıkladı.
Acun Ilıcalı ''Survivor 2016 Kıbrıs finali ne zaman olacak?'' sorusuna şu yanıtı verdi;
"Survivor'ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran'da olacak. Kıbrıs'taki finale 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik"
Peki Survivor'ı kazanan kim oldu sorusunun yanıtı için Kıbrıs'da final oyunu oynatılacak mı? Acun Ilıcalı bu konuda da şunları söyledi;

"Daha önceden Kıbrıs'ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının
Dominik'te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs'a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik'te yapacağız. Kıbrıs'ta ise final SMS oylaması olacak ve Survivor 2016 birincisi belli olacak".

SURVİVOR YARIŞMACILARI O ÖLÜM HABERİNİ ALINCA YIKILDI!

Büyük bir mücadeleye sahne olan Survivor'da Acun Ilıcalı'nın Muhammed Ali'nin hayatını kaybettiğini açıklaması yarışmacıları derinden üzdü.

Dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali'nin tişörtünü giyerek yarışmayı sunan Acun Ilıcalı, Ünlüler ve Gönüllüler'e ünlü boksörün hayatını kaybettiğini açıkladı. Bu haberi duyan yarışmacılar adeta yıkıldı. Atakan ise tüm dünyaya örnek olan Muhammed Ali için "Gözlerim doldu şu anda. Tüm dünya için bir efsaneydi. Hani bir söz var 'Yeteneğin seni şampiyon yapar, şampiyon kalmanı sağlayan ise karakterindir' Muhammed Ali de her zaman şampiyon kalacaktır. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.