Survivor Köyünde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Survivor Köyünde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bulunan Survivor köyü olarak bilinen Günyüzü köyünde, sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Survivor Şırnak ile ismini duyuran Günyüzü köyünde, sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Köy, televizyondaki yarışma programından esinlenen çocukların kendi imkanlarıyla yaptıkları parkurla gündeme gelmişti.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağla Günyüzü köyünde sabah saat 03.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "bölgedeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği" belirtildi.

Açıklamada, "İlimiz Beytüşşebap ilçesi Günyüzü köyünde 22 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 03.00'dan itibaren Bölücü Terör Örgütü mensuplarının yakalanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 32/Ç maddesi gereğince, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

ÇOCUKLARIN KENDİ İMKANLARI İLE YAPTIKLARI SURVİVOR YARIŞMASI İLE TANINDI

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Türkiye-Irak sınırında bulunan Günyüzü köyündeki çocuklar, televizyondan esinlenerek köyde kendi imkanları ile Survivor Şırnak isimli bir etkinlik yapmış ve yaptıkları bu yarışma ile köy gündem olmuştu.

İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından haberin yayınlanmasının ardından Survivor Türkiye yarışmasının yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı da ekibini köye göndererek incelemelerde bulunmuş ve çocuklara parkur yapma sözü vermişti.

Survivor Şırnak haberi ile ismini duyuran Günyüzü köyünde başlatılan terör operasyonundan dolayı sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Survivor Köyünde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Survivor Köyünde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Survivor Köyünde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.