Survivor'da İlk Finalist Belli Oldu

Survivor'da İlk Finalist Belli Oldu
Survivor'da Kıbrıs biletini haftalar öncesinde cebine koyan isim Damla oldu.

TV8’de yayınlanan Survivor 2016’da ilk finalist belli oldu. Kadınlarda Nagihan daha önceki oyunlarda topladığı 7 sembolün avantajını iyi kullanamayarak Damla’ya üst üste 8 oyun birden verince sembole veda etti ve kadınların finalisti Damla oldu. Erkeklerde ise Atakan rakipleri Efecan ve İbrahim’i geride bırakarak finalde Damla’nın rakibi oldu.

İki başarılı yarışmacı arasında oynanan hafızaya dayalı final oyununda Kıbrıs biletini haftalar öncesinde cebine koyan isim Damla oldu.

Nagihan isyan etti! Acun Ilıcalı tepki gösterdi…
Final sembol oyununa büyük avantajla başlayan Nagihan üst üste kaybettiği oyunlar sonrasında adeta isyan etti ve oynamak istemediğini söyledi. Bu sözler sonrasında Acun Ilıcalı Nagihan’a tepki gösterdi. Ilıcalı oyuna devam etmemsi konusunda karar vermesi için Nagihan’a bir dakika süre verdi.2 dokunulmazlığıda kaybeden ünlülerin adasında hüzün hakimdi. Ödül oyununa kendini veremeyen ünlüler yenildi ve yemek ödülünü de kaçırdı.

Survivor'dan elenen isim Yattara oldu!

Ödülden sonra sıra büyük konseye geldi. Konseyde elenen isim İbrahim Yattara oldu.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI 31 MAYIS 2016

Survivor SMS sonuçlarına göre Yattara sonuncu olarak adaya veda ederken Semih 2. oldu ve gecenin sürprizini yapan Nagihan 1. oldu.

1. NAGİHAN
2. SEMİH
3. YATTARA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.