Survivor'da Şampiyon Belli Oldu

Survivor'da Şampiyon Belli Oldu
Survivor 2016'ın şampiyonu Atakan oldu.

Survivor 2016'nın beş aylık sürecin ardından son erdi. Survivor'da merakla beklenen isim belli oldu.. Seyircilerden gelen SMS oyları ile Survivor 2016'nın şampiyonu, rakibinden daha fazla oy alarak Atakan oldu. Survivor'ın şampiyonu aynı zamanda 500 bin liralık ödülün de sahibi oldu.

Öte yandan Survivor final gecesinde yarışmacıların 4,5 ay boyunca yaşadıkları ilginç ve komik anlar da gösterildi. Özellikle yarışmada hırsıyla öne çıkan Nagihan’ın yaşadıklarını gösteren videolar izleyenleri kahkahaya boğdu.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.