Trabzon'da F.bahçe Maçı Öncesi Hedefteki Isim; Onur Kıvrak...

Trabzon'da F.bahçe Maçı Öncesi Hedefteki Isim; Onur Kıvrak...
Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'la başlayan çıkış trendi son iki maçta (Karabük 1-1, Konya 2-2) uçup giden 4 puanla hız kesti. Forveti sırtlayan Burak Yılmaz gol yükünü çekiyor.
Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'la başlayan çıkış trendi son iki maçta (Karabük 1-1, Konya 2-2) uçup giden 4 puanla hız kesti.

Forveti sırtlayan Burak Yılmaz gol yükünü çekiyor. Fakat takımın problemi savunmasında. Fatura sadece stoperlere de kesilmiyor. Özellikle Konya maçında kaleci Onur Kıvrak'ın yediği frikik golü sorgulanıyor. Bordo-mavili forma altında 10. yılını geride bırakan kaleci Onur Recep Kıvrak, kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor.

15 maçta kalesinde 22 gol görmesi ona yakıştırılamıyor. Aslında o Onur bir dönem Avrupa'nın en az gol yiyen kalecileri arasındaydı. İki sezondur ciddi performans düşüklüğü yaşayan Onur, bordo-mavili takımda ciddi sakatlıklar geçirmesine rağmen özveriyle oynadı.

Başarılı eldiven 228 resmi maçta bordo-mavili takımın kalesindeydi. Bu sezon kariyeri adına negatif olan bir özel durum da yaşandı. İlk defa kalesinde 6 gol gördü (6-1'lik Akhisar maçı). 2014'te piyasa değeri 12 milyon avroyu bulan Onur şu anda 5 milyon avro civarında bir değere sahip.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.