Tahkim, Beşiktaş'ın Başvurusu Için Olağanüstü Toplandı

Tahkim, Beşiktaş'ın Başvurusu Için Olağanüstü Toplandı
İlgili Haberler Beşiktaş'ın itirazı sonrası ilginç detay: Ya onama, ya bozma! Tahkim, Beşiktaş'ın başvurusu için olağanüstü toplandı SPORX ÖZEL - Günlerdir Türkiye'nin gündemini meşgul eden olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili siyah-beyazl.
İlgili Haberler

Beşiktaş'ın itirazı sonrası ilginç detay: Ya onama, ya bozma!

Tahkim, Beşiktaş'ın başvurusu için olağanüstü toplandı

SPORX ÖZEL - Günlerdir Türkiye'nin gündemini meşgul eden olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili siyah-beyazlı kulübün dün yaptığı itiraz üzerine sonucu merakla beklenen Tahkim Kurulu'nun olağanüstü toplantısı Riva'da başladı.

Beşiktaş Kulübü'nün başvurusu üzerine saat 14.00'de Riva'da toplanan Tahkim Kurulu siyah-beyazlıların, TFF yönetim kurulunun olaylı karşılaşmayla ilgili verdiği "Kaldığı yerden tamamlanmasına" kararının iptaline karşı yaptığı başvuruyu değerlendirerek karara bağlayacak.

TFF kanununun ve talimatlarının tatil edilen karşılaşmalarla ilgili nihai kararı vermeye TFF yönetim kurulunu görevli kılmasından dolayı Tahkim Kurulu, bugün ya "Beşiktaş'ın itirazının reddine, TFF yönetim kurulunun kararının onanmasına" kararını verecek, ya da "Beşiktaş kulübünün itirazının kabulune" diyerek dosyayı yeniden TFF yönetim kuruluna iade ederek yeni bir karar vermesini isteyecek.

Her ne kadar Beşiktaş Tahkim Kuruluna vermiş olduğu 13 sayfalık dilekçede bozma talebinin yanı sıra yeni bir karar talebinde bulunmasına rağmen, kurulun talimatlar gereği TFF yönetiminin verdiği kararı onamak ve bozmaktan başka yeni bir karar verme yetkisi bulunmuyor. Kurulun sadece onama veya dosyayı geri iade etme hakkı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.