Tahkim Kurulu, Fernandao'nun 2 Maçlık Cezasını 1 Maça Düşürdü

Tahkim Kurulu, Fernandao'nun 2 Maçlık Cezasını 1 Maça Düşürdü
İlgili Haberler Fernandao'nun cezası belli oldu! PFDK, Fernandao için olağanüstü toplandı! Fernandao PFDK'lık oldu! Peki şimdi ne olacak? Fernandao, 1 oy farkla 2 maç men cezası aldı! Kritik Tahkim Kurulu toplantısı başladı! Fenerbahçe'nin iki tal.
İlgili Haberler

Fernandao'nun cezası belli oldu!

PFDK, Fernandao için olağanüstü toplandı!

Fernandao PFDK'lık oldu! Peki şimdi ne olacak?

Fernandao, 1 oy farkla 2 maç men cezası aldı!

Kritik Tahkim Kurulu toplantısı başladı! Fenerbahçe'nin iki talebi

Tahkim Kurulu, Fernandao'nun 2 maçlık cezasını 1 maça düşürdü

Türkiye bu haberi yine ilk kez Sporx.com'dan öğrendi!

Beşiktaş - Fenerbahçe maçında tribünleri hareketi nedeniyle "hakaret" gerekçesiyle PFDK tarafından iki maç men cezasına çarptırılan Fernandao'nun cezası Tahkim Kurulu tarafından "Sportmenliğe aykırılık" olarak değerlendirildi ve Brezilyalı futbolcunun cezası 1 maça düşürüldü.

Beşiktaş ile oynanacak olan kupa maçında görev yapamayacak olan Fernandao, Fenerbahçe'nin ligde Akhisar ile oynayacağı maçta forma giyebilecek. 

Sporx.com, dün akşam saatlerinde paylaştığı haberde PFDK'nın "hakaret" kararının Tahkim Kurulu tarafından "sportmenliğe aykırılık" olarak düzeltileceğini ve Fernandao'nun cezasında indirime gidileceğini kullanıcılarına duyurmuşu.

Yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, futbolcusu Jose Fernando Viana De Santana'nın taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle verilen cezanın, futbolcunun eyleminin, "Sportmenliğe Aykırı Hareket" olarak değerlendirilmesi gerektiğinden; cezanın FDT 36/1-a ve 35/4 maddeleri uyarınca 1 resmi müsabaka men ve 13.000,00 TL para cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına, oybirliği ile karar verildi" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.