Tahliye Edilen Chp İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na Twitter'dan Destek Yağdı

Tahliye Edilen Chp İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na Twitter'dan Destek Yağdı
CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu Maltepe cezaevinden tahliye olduktan, CHP'li isimler twitter paylaşımlarıyla desteklerini gösterdi.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu Maltepe cezaevinden tahliye olduktan, CHP'li isimler twitter paylaşımlarıyla desteklerini gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li Muharrem İnce de desteklerini Twitter üzerinden gösterdi.

"ARAMIZA HOŞ GELDİN ENİS KARDEŞİM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda, "Aramıza hoş geldin Enis kardeşim! Adalet uğruna adım adım verdiğimiz mücadeleyi artık birlikte sürdüreceğiz ve haksızlığa uğrayan herkes için adaletin peşinde yürümeye devam edeceğiz..." ifadelerini kullandı.

"HÜRRİYETİNİ GASP ETTİLER"

CHP'nin Cumhur Başkanı Adayı Muharrem İnce paylaştığı tweet'de, "Anayasa Mahkemesi'nin açık kararı varken, bir insanın keyfi için bir insanın hürriyetini gasp ettiler. Geciken adalet adalet değildir. Türkiye'nin yeniden ayağa kalkması için ilk yapılacak iş bağımsız yargıyı tesis etmektir. Hak, hukuk, adalet için hep birlikte mücadele edeceğiz." dedi

"HERKES İÇİN ADALET İSTİYORUZ"

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç paylaşımında, "Milletvekilimiz Enis Berberoğlu özgür! Halkın oylarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne seçilen Milletvekilimiz Enis Berberoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Herkes için adalet istiyoruz!" ifadelerini kullandı.

"ÖZGÜRLÜĞE HOŞ GELDİN"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan paylaştığı destek tweet'inde, "Özgürlüğe hoş geldin Enis Berberoğlu. Tahliyenin kamufle ettiği bu garabet kararın bozulması için elimizden geleni yapacağız." dedi.

"ÇOK SEVİNDİK"

CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usuler yaptığı paylaşımda, "Çok sevindik... Yargıtay, milletvekilliği sona erinceye kadar İstanbul Milletvekillimiz Enis Berberoğlu'nun cezasının infazının durdurulmasına ve tahliyesine karar verdi." ifadelerini kullandı.

"İNANCIMIZI HİÇ YİTİRMEDİK"

CHP Parti Meclisi Üyesi Necati Yılmaz destek tweet'inde, "Enis Berberoğlu'na tahliye. Yargıtay Milletvekilimiz Enis Berberoğlu'nun salıverilmesine karar verdi. Adalet'in gerçekleşeceğine olan inancımızı hiç yitirmemiştik, yitirmeyeceğiz." dedi.

"CEZA KABUL EDİLEMEZ"

CHP İstanbul Millet Vekili Mehmet Bekaroğlu yaptığı paylaşımda, "Enis Berberoğlu'nın tahliye edilmesi elbette sevindirici. Ancak 5 yıl 10 aylık ceza kabul edilemez çünkü sevgili Berberoğlu suç işlemedi. Ayrıca infaz ertelendi ama karar TBMM Genel Kurulunda okunduktan sonra MV'ğinin düşürülmesi ve infazın tekrar başlatılması söz konusu." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.