Mustafa Cengiz'in Seçim Tarihi Hedefi!

Mustafa Cengiz'in Seçim Tarihi Hedefi!
Galatasaray camiası bir yandan şampiyonluk beklerken diğer tarafta ise akıllarda sezon sonunda yapılacak seçim var.
Galatasaray camiası bir yandan şampiyonluk beklerken diğer tarafta ise akıllarda sezon sonunda yapılacak seçim var. Başkan Mustafa Cengiz, seçimin yapılmayacağı iddialarına tepki gösterip sözünde duracağını belirtirken tarihinin bir türlü açıklanmaması da bu iddiaları bir kez daha gündeme getirdi.

Ancak başkan Mustafa Cengiz ve ekibinin bu süreyi açıklamamasının nedeni tamamen takıma zarar vermemek adına. Fatih Terim yönetiminde şampiyonluk için üst üste kritik maçlar oynayacak olan ve bu süreçte zirvedeki iki rakibi Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ı ağırlayacak olan sarı-kırmızılı oyuncuların konsantrasyonunun bozulması başkanın en büyük korkusu. Bu nedenle ekibinin de fikrini alan başkan Cengiz, seçim için bir tarih belirledi ancak henüz resmi açıklamayı yapmadı.

Yakın çevresine "lig bittikten sonra seçim yapalım" diyen Cengiz'in aklındaki tarih ise uzak değil. Liglere nokta koyulacak olan 18-20 Mayıs haftasının ardından ilk cumartesi başkan üyeleri sandığa davet edecek. Mayıs ayının son haftasında istenen seçimle birlikte Aslan yeni başkanı ve yönetimini seçecek.

2. SEÇİM OLMASIN!

Başkan Mustafa Cengiz'in bu tarihi belirlemesinin bir sebebi de takımın, taraftarın, yönetimin ve teknik heyetin de lig yarışı içinde 2. kez seçime gitmemesi ve şampiyonluk atmosferinin dağılmaması. Başkan bu konudaki sözlerini ise yakın çevresine, "Seçim lig bittikten sonra olacak. Takım şampiyonluk yarışında ve etkilenmesini istemem. Lig bitsin ilk cumartesi seçim yapalım" ifadelerini de kullandı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.