Talihsiz Sürücü, Önüne Çıkan Martıya Çarpmamak İçin Kaza Yaptı

Talihsiz Sürücü, Önüne Çıkan Martıya Çarpmamak İçin Kaza Yaptı
İstanbul Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda bir sürücü, otomobiliyle önce bariyerlere çarptı, ardından takla attı.

İstanbul Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda bir sürücü, otomobiliyle önce bariyerlere çarptı, ardından takla attı. Otomobilin bir tekeri yerinden fırlayarak yan yolda ilerleyen başka bir araca çarptı. Araçtaki 2 kişi çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Sürücünün polise, Önüme çıkan martıya çarpmamak için direksiyonu kırmıştım dediği öğrenildi.

MARTIYA ÇARPMAMAK MANEVRA YAPTI

Kaza saat 12.30 sıralarında Topkapı istikametinde meydana geldi. Mehmet Aslan'ın kullandığı 34 LC 5025 plakalı otomobil seyir halindeyken iddiaya göre, önüne çıkan martıya çarpmamak için bariyerlere çarptı ardından takla atarak ters döndü.

VATANDAŞLAR YARDIMI KOŞTU

Otomobilin bir tekeri yerinden fırlayarak yan yolda ilerleyen başka bir araca çarptı. Araç içinde bulunan iki kişi çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobil içinden çıkarıldı. Ters dönen araç ise vatandaşların yardımıyla düzeltildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü ve yolcuyu ayakta tedavi etti.

TRAFİK YOĞUNLAŞTI

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Sefaköy istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kaza yapan aracın kaldırılmasıyla trafik normal seyrine döndü.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.