Şampiyonlar Kaymakam İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

Şampiyonlar Kaymakam İmamoğlu’nu Ziyaret Etti
Ardahan genelinde gerçekleşen Okul Sporları Futsal Gençler turnuvasında kız ve erkekler kategorilerinde şampiyon olan Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi...

Ardahan genelinde gerçekleşen Okul Sporları Futsal Gençler turnuvasında kız ve erkekler kategorilerinde şampiyon olan Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi kız ve erkek takımı Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Şampiyon olan kız ve erkek Futsal takımını beden eğitim öğretmenleri, Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü Uğur İlhan ve Çıldır Gençlik Hizmetler ve Spor ilçe müdürü Adnan Korkut ile birlikte makamında kabul eden Kaymakam İmamoğlu her iki takımı ve öğretmenlerini tebrik etti.

Her iki takımında Okullar arası Futsal turnuvasında çok büyük bir başarıya imza attığını dile getiren Kaymakam İmamoğlu "Turnuvanın başından sonuna kadar öğrenci kardeşlerimizin göstermiş oldukları üstün başarı ilçemiz adına çok büyük gurur kaynağıdır. 23 okuldan yaklaşık 190 sporcunun katılmış olduğu bir turnuvada her iki kategoride de şampiyonlukta çok büyük bir emek var. Turnuvanın başından sonuna kadar centilmenlik kuralları çerçevesinde mücadele veren sporcularımız emeklerinin karşılığını şampiyonlukla almıştır. Başta sporcularımız olmak üzere, bu büyük başarıda emekleri olan beden eğitim öğretmeni Ekrem Güngör'ü, Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü Uğur İlhan'ı ve Çıldır Gençlik Hizmetler ve Spor İlçe müdürümüz Adnan Korkut'u yürekten kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.