Şaphane’de Yakup Şentürk, Güven Tazeledi

Şaphane’de Yakup Şentürk, Güven Tazeledi
Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının 5. Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının 5. Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede, Yakup Şentürk yeniden başkan seçildi.

Kongreye AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, AK Parti Şaphane İlçe Başkanı Murat Çakır, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Onur katıldı.

Şaphane kültür ve toplantı salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur bir konuşma yaptı.

Başkan Batur, "Göreve gelen kardeşlerimizin liyakat ve dürüstlük ilkelerini kendilerine şiar edİneceklerinden eminim. Oluşturulan ekibin Şaphane'nin geleceğine, ileriki yıllara damga vuracağını şimdiden söylüyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın belirtmiş olduğu hedeflere bu kadroların koşacağını biliyor ve bu kutlu davayı daha ilerilere taşımak için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarına inanıyorum" dedi.

AK Parti Şaphane Gençlik Kollarına yeniden Başkan seçilen Yakup Şentürk, "AK Parti Gençlik Kolları'na bağlı gençler olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın hedefleri ve ilkeleri doğrultusunda çalışmaya yemin ettik. Ülkemizin ve ilimizin ve ilçemizin geleceği için durmadan çalışacak ve mensubu bulunmaktan onur ve gurur duyduğumuz teşkilatımıza layık gençler olacağız" diye konuştu. (YD - EFE)

Şaphane’de Yakup Şentürk, Güven Tazeledi

Şaphane’de Yakup Şentürk, Güven Tazeledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.