G.saray'da Birlik; "bizi Seçim Ilgilendirmiyor"

G.saray'da Birlik; "bizi Seçim Ilgilendirmiyor"
Galatasaray'da yaklaşan seçimin, futbol takımını nasıl etkileyeceği tartışılırken, bu endişelere Florya'dan cevap geldi.
Galatasaray'da yaklaşan seçimin, futbol takımını nasıl etkileyeceği tartışılırken, bu endişelere Florya'dan cevap geldi. Sarı-kırmızılılarda ne teknik direktör ne de futbolcular bu atmosferden etkilendi.

Florya'daki tek gündem maddesinin "21. şampiyonluk" olduğuna vurgu yapan sarı-kırmızılılar, suni gündemlerin takımın aklını karıştırmasına izin vermeyeceklerini ifade ettiler.

Tecrübesi bu tür ortamlardan takımı kurtarmayı başaran Terim dışında futbolcular da, "O kazanacak" ya da "Bu aday olacak" düşüncesine kapılmadan yollarına devam ediyor.

Sarı-kırmızılılar, kalan 7 hafta için kenetlenirken, "Seçim, Galatasaray Genel Kurulu'nun gündemi... Bizi seçim değil şampiyonluk ilgilendiriyor. Tek konsantrasyonumuz bu ve seçimle ilgili en ufak bir çekincemiz yok. Bu nedenle hedefe odaklandık ve iç siyasete bizi kimse alet etmesin" görüşünde birleştiler.

Bilindiği gibi bir sezon içinde iki seçimli genel kurul görecek olan takım, Dursun Özbek'in kulüpten ayrılması sonrasında, Fatih Terim'in tecrübesi sayesinde etkilenmemişti. Sadece, kulüpten alacağı bulunan bazı futbolcular, aylardır gerçekleşmeyen ödemelerden dolayı yönetime tavrını belirtmişti.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.