Tbbm Başkanı Binali Yıldırım'dan Uber Açıklaması: Yok Sayamayız, Düzenleme Yapacağız

Tbbm Başkanı Binali Yıldırım'dan Uber Açıklaması: Yok Sayamayız, Düzenleme Yapacağız
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 2018 yılında sıkça gündem olan UBER konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 2018 yılında sıkça gündem olan UBER konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "UBER, teknolojinin bize getirdiği bir konfor. Bunu da yok sayamayız. Buralarda düzenleme lazım. Bunları yapacağız, sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

UBER'E CEZA KESİLMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "UBER, muber diye bir şey çıkmış. O iş artık bitti!" açıklaması sonrasında trafikte ciddi bir UBER avı başlamış ve ardı ardına yüzlerce ceza kesilmişti. Yeni dönemde Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında işler farklı bir yöne girecekmiş gibi görünüyor.

"UBER'İ YOK SAYAMAYIZ"

Binali Yıldırım, UBER hakkında düzenleme yapılacağını belirterek, "80'li yıllarda iki taksim vardı. Taksiler şehrimizin aynasıdır. Taksicilerin gözden geçirilmesi lazım. Eğitim, standartlar, güvenlik yönleriyle yapılması gereken çok işler var. UBER, teknolojinin bize getirdiği bir konfor. Bunu da yok sayamayız. Buralarda düzenleme lazım. Bunları yapacağız, sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum" dedi.

Kaynak: WebTekno

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.