TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, yayımladığı mesajla Ramazan Bayramı’nı kutladı. Türkiye Basketbol Federasyonu internet sitesinden Başkan Hidayet Türkoğlu’nun imzasıyla paylaşılan mesajda, şu ifadelere yer verildi: "Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi daha içten duygularla hissettiğimiz, milletimizin manevi değerlerinin ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günlerdir. Bu özel günlerde; ailelerimizle,...

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, yayımladığı mesajla Ramazan Bayramı’nı kutladı.


Türkiye Basketbol Federasyonu internet sitesinden Başkan Hidayet Türkoğlu’nun imzasıyla paylaşılan mesajda, şu ifadelere yer verildi:


"Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi daha içten duygularla hissettiğimiz, milletimizin manevi değerlerinin ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günlerdir. Bu özel günlerde; ailelerimizle, komşularımızla ve tüm sevdiklerimizle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeyi diliyoruz.


Sporun doğasında yer alan sevgi, saygı, barış ve dostluk gibi kavramları; her bayram olduğu gibi bu bayramda da daha fazla hissediyor ve benimsiyoruz. Bütün İslam alemi ve halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.