TBMM Başkanı Şentop'dan Meclise girmeye çalışan 2 teröristle ilgili açıklama

TBMM Başkanı Şentop'dan Meclise girmeye çalışan 2 teröristle ilgili açıklama
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, dün TBMM’ye girmeye çalışırken etkisiz hale getirilen 2 teröristle ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirterek, "Meclisimizde güvenlikle ilgili iyi işleyen bir sistem var" dedi.

TBMM Başkanı Şentop, Atataürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 81 ilden ve yurt dışından gelen gençleri kabul etti. Şentop, kabul sonrası dün TBMM'ye girmeye çalışan 2 teröristle ilgili gazetecilerin soruları üzerine Meclise, milletvekillerine ve polislere geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Terör örgütü bağlantısı olduğu tespit edilen şüphelilerin fiziken zarar verdiği arkadaşlar var, onlara da geçmiş olsun diliyorum. İki kişi ziyaretçi olarak geliyorlar. İçlerinden erkek olanı içeri giriyor, bekleme salonunda bekliyor.

Yaklaşık bir buçuk saat civarında içeride kaldıktan sonra tekrar dışarı çıkıyor. Bekleme salonunda bir buçuk saat geçiriyorlar. Daha sonra ikisi birden giriş yapmak istiyor. Kadın olan şüphelinin giriş yasağı olduğu anlaşılıyor. Kendilerine izah etmeye çalışan halkla ilişkiler görevlimizi arkadan saldırarak, boğazından sıkıyor. Oradaki güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın müdahalesiyle etkisiz hale getiriliyor. Şu anda soruşturma devam ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.