Başkan Denetledi

Başkan Denetledi
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin ulaşım ağında sürdürülen çalışmaların 2018 yılında artarak devam edeceğini belirterek Altınordu'nun...

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin ulaşım ağında sürdürülen çalışmaların 2018 yılında artarak devam edeceğini belirterek Altınordu'nun 92 mahallesinde ulaşımda sorunları ortadan kaldıracak hizmetler yapacaklarını söyledi.

Altınordu Belediyesi şehrin genelinde sürdürdüğü sıcak asfalt, beton yol, alt yapı, "V" kanal, menfez, sanat yapıları, yol bakım ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altınordu Belediyesi'ne bağlı ekiplerce şehir merkezinde alt yapı ve sıcak asfalt çalışmaları yürütülürken dış mahallelerde ise beton yol ve mevcut yolların bakım ve onarımları gerçekleştiriliyor.

İlçe genelinde yapılan projeleri ve çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu kapsamda sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Teyneli ve Akkese Mahallelerinde sürdürülen beton yol, yol genişletme ve sanat yapıları çalışmalarını inceledi. Ekiplerce yapılan çalışmaları titizlikle takip eden Başkan Tekintaş, burada yaptığı açıklamada 2018 yılında Altınordu'nun 92 mahallesinde önemli hizmetler gerçekleştireceklerini belirtti.

Yaz kış demeden daha uzun ömürlü ve daha konforlu yollar inşa etmek için durmaksızın çalışmaya özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Tekintaş, "Altınordu Belediyesi olarak her şartta çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yol bakım ve onarımlarını sürdürdüğümüz bu günlerde yaptığımız taş duvarlarla heyelan riskini en aza indirerek yolları uzun ömürlü ve konforlu bir hale getiriyoruz. Bu kapsamda Altınordumuzun her mahallesinde aynı çalışmaları sürdürüyoruz. Ulaşım ağımızda eksik olan yerleri yerinde görerek yapılması gerekenlerin tespitini yapıyor ve en iyi hale getirmeye özen gösteriyoruz. Yaz kış demeden hava koşulları çalışmaya uygun olduğu her an hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 2018 yılı hizmet açısından çok önemli. 70 mahallemizde, beton yol, sıcak asfalt, "V" kanal, sanat yapıları ve menfezler gibi çalışmaları sürdürürken şehir merkezindeki 22 mahallede ise alt yapı, sıcak asfalt ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalarımıza da devam ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.