Başkan Aksoy, Makamında Gençlerle Kitap Okudu

Başkan Aksoy, Makamında Gençlerle Kitap Okudu
Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde yürüttüğü proje kapsamında Tatvan Belediyesini ziyaret eden Tatvan Gençlik Merkezine bağlı gönüllü...

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde yürüttüğü proje kapsamında Tatvan Belediyesini ziyaret eden Tatvan Gençlik Merkezine bağlı gönüllü gençler, Belediye Başkanı Fetah Aksoy'un makamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Tatvan Gençlik Merkezi Müdürü Erhan Tunç ve gönüllü gençleri makamında ağırlayan Başkan Aksoy, yakından ilgilendiği gençlerle hem sohbet etti hem de etkinlik kapsamında makamında kitap okuyan gençlere eşlik ederek kitap okudu. Ziyaret ve etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksoy, etkinlik ve kitap okumanın önemine vurgu yaptı. Gençlere nasihatlerde de bulunan Başkan Aksoy, gençlerden boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirmelerini isteyerek, "Yavrularımız sporun yanı sıra zihni faaliyetlerle de beden ve zihnin birlikte gelişmesinin önemini vurgulamış olmalarından dolayı önemli bir iş yapmaktadırlar. Bakanlığımız bünyesinde başlatılan böylesi bir etkinlik gerçekten takdir edilmesi ve desteklenmesi gereken bir projedir" dedi.

Tatvan Gençlik Merkezi Müdürü Erhan Tunç ise, "Ziyaretimiz sıcak bir ortamda belediye başkanımızın güzel misafirperverliğiyle tam da bakanlığımızın istediği kitap okuma projesi kapsamında sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Devlet büyüklerimizin bu yaklaşımı gençlerimiz tarafından takdirle karşılandı. Gençler bu tür etkinlikleri sık periyotlarla yapmamızı istediler. İnşallah bizlerde bu etkinlikleri arttıracağız. Bu vesile ile bizleri makamında ağırlayan değerli başkanımıza gençler adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Başkan Aksoy, Makamında Gençlerle Kitap Okudu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.