Tbmm Kadın Ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı Katırcıoğlu’ndan Bilecik Ziyareti

Tbmm Kadın Ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı Katırcıoğlu’ndan Bilecik Ziyareti
Türkiyte Büyük Millet Meclis (TBMM) Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı aynı zamanda AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'ı Osmanlı...

Türkiyte Büyük Millet Meclis (TBMM) Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı aynı zamanda AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'ı Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Kongresi dolayısıyla kentte bulunan TBMM Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Seda Gören ve beraberindeki heyet Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek, yetkililerden bilgi aldı. AK Parti Bilecik Milletvekil Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit'in de hazır bulunduğu ziyarette, konuklar kentteki tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede; "AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları kongremizi gerçekleştirdikten sonra TBMM Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Seda Gören Hanımefendi Belediyemiz Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ettik. İlgili alan sorumlusu ve alan rehberlerimiz misafirlerimize şehrimizin tarihi hakkında bilgiler aktardılar. Çok değerli TBMM Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Seda Gören Hanımefendiye ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyoruz" dedi.

Tbmm Kadın Ve Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı Katırcıoğlu’ndan Bilecik Ziyareti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.