Martin Linnes: ''şampiyonluk Kutlamaları Rüya Gibiydi''

Martin Linnes: ''şampiyonluk Kutlamaları Rüya Gibiydi''
Galatasaray'da sezonu başarılı tamamlayan isimlerden Martin Linnes, Norveç basınına açıklamalarda bulundu. Martin Linnes, Galatasaray'da mutlu olduğunu söylerken, şampiyonluk kutlamalarından da çok etkilendiğini dile getirdi. İlk olarak Türkiye'deki futbol tutkusunu anlatan Linnes, '.
Galatasaray'da sezonu başarılı tamamlayan isimlerden Martin Linnes, Norveç basınına açıklamalarda bulundu.

Martin Linnes, Galatasaray'da mutlu olduğunu söylerken, şampiyonluk kutlamalarından da çok etkilendiğini dile getirdi.

İlk olarak Türkiye'deki futbol tutkusunu anlatan Linnes, ''Türkiye'de futbol için çok çılgın şeyler olabiliyor. Televizyonlar kırılabiliyor, çok çılgınca. Ben de birçok kez stadyumlarda böyle atmosferler yaşadım. Bozuk paralar, şişeler atıldı. Futbola büyük bir tutku var. Bizim taraftarımızın da tutkusu, coşkusu ve heyecanı çok yüksek. Taraftarlarımız nasıl savaştığımızı görmek istiyor. Bunun içinde mücadele etmek çok güzel bir duygu'' dedi.



''ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI RÜYA GİBİYDİ...''

Başarılı bir sezon geçirdiğini dile getiren Norveçli oyuncu ''Bu sezon iyi bir performans gösterdim. Büyük adımlar attığımı hissediyorum. Galatasaray'a ait olduğumu kanıtladım. Şampiyonluk kutlamaları rüya gibiydi. Daha sonra birkaç kez izledim. Böyle bir başarının içerisinde yer aldığım için kendimi şanslı hissediyorum'' şeklinde konuştu.

''AVRUPA'NIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİ''

Linnes son olarak Galatasaray'ın Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu dile getirirken, ''Galatasaray'da kendimi inanılmaz derecede iyi hissediyorum. Benim için her yeni gün bir meydan okuma ve bunun içinde olmak istiyorum. Galatasaray Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri. Avrupa'da da çok büyük destekçilerinin olduğunu biliyorum'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.