Teim'in Schalke Planı! Zorunlu Revizyon...

Teim'in Schalke Planı! Zorunlu Revizyon...
Sakatlıklar ve cezalılar sarı-kırmızılıların tüm planlarını da alt üst etmiş durumda.
Sakatlıklar ve cezalılar sarı-kırmızılıların tüm planlarını da alt üst etmiş durumda. Şampiyonlar Ligi'nde 3. haftada Schalke'yi konuk edecek olan Galatasaray'da ilk 11'de zorunlu değişime gidilecek. Lokomotif Moskova maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı olan Badou Ndiaye'nin ardından orta sahanın bir diğer oyuncusu Fernando, sakatlığı nedeniyle Alman ekibine karşı forma giyemeyecek.

Hücum hattında ise eksikler daha da kritik bir hale gelmiş durumda. Sezonun ilk yarısını kapatan Emre Akbaba'nın ardından hafta içinde Onyekuru'nun da sakatlığı sonrasında bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

FORMA EREN'İN

Bursaspor maçı ile birlikte hücum hattında sakatlar kervanına Sofianne Feghouli de katılırken düzen de tamamen değişmek zorunda kaldı.

Sakatlıktan yeni çıkan Ryan Donk'u orta sahada Selçuk ile birlikte kullanmayı düşünen Fatih Terim, Sinan Gümüş'ü ise kanada çekip forvet hattında Eren Derdiyok'u kullanacak. Sakatlıklarına rağmen Bursa maçında sahaya çıkan Rodrigues ve Belhanda da Schalke karşısında formalarını giyecekler.

Savunmada ise teknik heyetin tamamen taktik adımı olarak bir değişim var. Sağ bekte Linnes, Mariano'dan formayı alırken solda ise Yuto Nagatomo'nun maça ilk 11'de başlaması planlanıyor.

Şamiyonlar Ligi'nde çarşamba günü oynanacak Schalke maçı öncesinde teknik direktör Fatih Terim takıma moral için izin verdi. Ligde 9. haftayı Bursaspor beraberliği ile kapatan G.Saraylı oyunculara pazar günü izin veren ve herkesin iyice dinlenmesini isteyen deneyimli teknik adam, hazırlıklara bir günlük ara sonrasında devam etme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.