Belçika'da Eşini Ve Kayınvalidesini Kafalarını Keserek Öldüren Cani Koca, Ankara'da Teslim Oldu

Belçika'da Eşini Ve Kayınvalidesini Kafalarını Keserek Öldüren Cani Koca, Ankara'da Teslim Oldu
Belçika'nın Liege kentinde yaşayan Giresunlu Emine Yağmur ve annesi Fatma Yağmur, Emine Yağmur'un dini nikahlı eşi Beytullah A.

Belçika'nın Liege kentinde yaşayan Giresunlu Emine Yağmur ve annesi Fatma Yağmur, Emine Yağmur'un dini nikahlı eşi Beytullah A. tarafından öldürülmüştü. Cinayetin ardından kaçan Beytullah A. ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Beytullah A., 24 Mart günü sabah saat 07.00 sıralarında Belçika'nın Ankara Büyükelçiliğine giderek, burada görevli polis memurlarına kendisini tanıttı ve birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Emine Yağmur ile kayınvalidesi Fatma Yağmur'u öldürdüğünü itiraf etti.

NE OLMUŞTU?

Belçika'nın Liege Herstal bölgesinde yaşayan Giresunlu Emine Yağmur, boşandıktan sonra dini nikahla başka bir adamla evlendi. İkinci eşinden hamile kaldıktan sonra doğum yapan kadın eşiyle ayrı yaşamaya başladı. Bu süreçte imam nikahlı eşini tehdit eden adam "Sizi öldürmek farz oldu" deyip kadının ve annesinin kafasını keserek öldürdü.

GÖZALTINA ALINDI

İtiraf üzerine Beytullah A., Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olay hakkında İnterpol Asayiş Masasına bilgi verilerek olaya dair tüm belge ve bilgiler istenirken, adli soruşturma başlatıldı.

"Evde Kimseyi Canlı Bırakmayacağım" Diye Tehdit Eden Cani Koca, İmam Nikahlı Eşini ve Annesini Öldürdü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.